وب‌نگاشته‌های شفیعی‌مطهر

بخشی از آثار،مقالات،سروده‌ها و تالیفات شفیعی‌مطهر

وب‌نگاشته‌های شفیعی‌مطهر

بخشی از آثار،مقالات،سروده‌ها و تالیفات شفیعی‌مطهر

انتشار مقالات،سروده‌ها و معرفی آثار و تالیفات سیدعلیرضاشفیعی‌مطهر

بایگانی

گوهر معرفت

جمعه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۰۷:۳۶ ق.ظ

#دل_دیدنی_های_شهرسرب_وسراب(210)

گوهر معرفت


من «گوهر معرفت» را در رسوباتی دیدم

که پس از فراگرفتن همه چیز

و فراموش کردن همه چیز ،

در بستر ذهن به جای می ماند.

 بنابراین برای «شکوفایی» و« دانش افزایی»  

چونان« زنبور عسل» در «دشت و جنگل»

از هر «شکوفه ای ،شیره ای» و هر« گلی جیره ای» باید  نوشید  

و در بستر خرد« درهم ریخت» و« به هم آمیخت»

و پس از«روند نقادی» و «فرایند وقادی»

  عصاره آن را به صورت« شهدی شیرین» و «انگبینی نوشین»

به کام« تشنگان معرفت» و«شیفتگان حکمت» چشانید!

#شفیعی_مطهر

—---------------------------------------

جیره : روزیانه،خوراکی که روزانه به مقدر معین به کسی بدهند

نقادی :سره کردن و جداکردن خوب از بد

وقادی:  فروزندگی، روشنگری

شهد : عسل ، انگبین

انگبین: عسل،شهد،هر چیز شیرین



@amotahar

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۲۱
سید علیرضا شفیعی مطهر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی